Akuveda AB

Köpvillkor

Beställning:

Görs via hemsidan. Undrar ni över något vänligen kontakta oss via mail: info@akuvedaproducts.se, vi svarar inom några timmar. Är det akut? kontakta oss på 0761647474

Leveranstid:

Från beställningsdagen tar det ca. 1-2 arbetsdagar innan du får dina varor hemskickad. (beroende på om vi har varorna inne, annars tar det ca.10-14dagar)

Betalningssätt:

Betala säkert och enkelt på nätet med Payson, dina kortuppgifter sparas inte efter varje köp. Betalningen sker mot faktura till Akuveda inom 30 dagar från faktureringsdatumet till det angivna BG-434-4008. Ni har även möjlighet att betala med Swish 1231043066 Samtliga fakturor skickas ut via mejl om inget annat meddelas. Om betalningen ej är inkommen på förfallodagen av fakturan kommer en påminnelsefaktura att skickas med en avgift på 75kr.

Pris och moms:

Samtliga av våra priser på hemsidan är ex.moms. Vi förhåller oss rätten att ändra våra priser och specifikationer utan föregående avisering.

Fraktkostnad:

Fraktkostnaden beroende på paketets vikt och storlek. Alla våra försändelser är spårbara.

Reklamation & Returrätt:

Reklamation eller Retur gäller i 10 dagar från att du har mottagit varan. Varan ska då vara obruten. Returen bekostas av kunden. Om vi på Akuveda AB har skickat ut fel vara, står vi för fraktkostnaden

Nyhetsmejl

Ni som registerar hos oss, läggs även in i vårt nyhetsmejl. Ni har möjlighet att välja själv om ni vill ha våra nyhetsmejl i fortsättningen eller gå ur det.